test10

NY, SPENNENDE STIPEND UTSTILLING I GALLERIET – NAMSSKOGAN FAMILIEPARK

Fjorårets Bamsestipendiat, Astri Tonoian fra Oslo, er nå klar til å presentere sine inntrykk fra Namsskogan Familiepark. Det gjør hun i form av en flott og spennende utstilling som åpner lørdag 23. juli i Galleriet i Namsskogan Familiepark.

Astri Tonoian er en allsidig kunstner som uttrykker seg både gjennom skulptur, bilder og smykker. Til sin stipendutstilling har imidlertid Astri valgt å presentere en serie fotografier samt en digital grafikkserie som er basert på fotografiene fra parken og håndkolorert. Det vil også bli enkelte malerier og småbilder. Gjennom sine arbeider ønsker hun å skildre naturens mystikk. Hun bruker ulike teknikker og variert fargeskala.

Om sine opplevelser under stipendoppholdet, sier Astri: ”Jeg er opptatt av dyrenes instinktive adferd og deres mystiske liv i naturen. Spesielt hos villdyrene ser jeg blikk som beskriver deres stadige oppmerksomhet og varsomhet. Rovdyrenes skarpe blikk og byttedyrenes årvåkenhet”.

”Da jeg var i parken brukte jeg mye tid på å fotografere, og mange av dyrene var sky og vanskelige å oppdage. Denne varsomheten trigger nysgjerrigheten og fantasien og jeg ønsker å beskrive de følelsene med farger og foto”.

Vi setter stor pris på å ha Astri Tonoian som utstiller i Galleriet, og vi er spente hvordan hun har ”fanget”, og vil presentere, parkens mange dyr og stemninger.

Samtidig med åpningen av Astri Tonoians utstilling, vil årets Bamsestipendiat, Julie Holm Ebbing fra Bangsund, motta sitt stipend.

Kategori: Ukategorisert