test11

LA DEG TROLLBINDE AV REBELLA HEX
Tør du se premieren den 30. juni? Mange frykter at episode 4 blir enda skumlere enn før. For nå vil Rebella Hex møte den onde herskeren i Børgefjell – selveste Mester Børge! Spilles hver dag untatt mandager i perioden 30.juni til 31.juli i Namsskogan Familiepark. Se www.rebellahex.no for mer informasjon.

TA FRAM SYKKELEN
Trones – Sønningsvatnet – Trones
Denne ruten er en flat sykkelrute. Passer for alle og er en flott familierute også for de yngre. Namsskogan – Bjørhusdalen – Namsskogan
En populær sykkelrute som går fra Namsskogan sentrum etter den flotte Sandåmofossen tursti og inn mot Bjørhusdalen. Her sykler man da igjen mot Namsskogan sentrum og kommer til foten av Håpnesklumpen langs en flott skogsbilveg mot Namsskogan sentrum. 
Steinfjellveien
Her kan du få oppleve en gammel ferdselsåre som gikk mellom kommunene Namsskogan og Røyrvik. Veien ble åpnet i 1912. Et kulturhistorisk minne som er verd å oppleve
Åbjøraveien
Her kan du få anledning til å sykle inn igjennom den gamle ferdselsvegen som ble anlagt på 70 tallet i forbindelse med bygging av kraftproduksjon i Kalvvatna området. Mer informasjon og flere turer finner du på www.godtur.no

MARTNA 16.JULI
Martnasdagen er spekket med artige opplevelser for store og små. På eget markedsområde inne ved Fjellstu får du kjøpt håndverk og lokalprodusert mat. Du kan se glassblåsere, keramikere og et par smeder i aksjon, og du kan kjøpe nystekte sveler rett fra takka. Er du riktig sprek, kan du hoppe i høyet eller ta en runde på stylter. For spillelystne arrangeres, tradisjonen tro, geitskjitbingo. Fakirer og Martnasmusikere sørger for opplevelser for øyne og ører, mens Parkkafeen serverer klubb og dupp og rømmegrøt til sultne martnasdeltakere. Men som vanlig på en martna bør man se opp for fantestreker…..Velkommen til en spesiell dag i Namsskogan Familiepark!

 

FOR DEN SPREKE – TI PÅ TOPP
Fra 15. juni til 14. oktober arrangerer Namsskogan idrettsråd ”Ti på topp i Namsskogan”. Følgende topper/mål inngår i årets ”Ti på topp”: Gisen (1167 moh), Håpnesklumpen (548), Tunnsjøåsen (331 moh), Smalfjellet (617 moh), Ful-Anders Muren (ca 390 moh), Gammelgårdhaugen (414 moh), Gruvfjellet (878 moh),Litj-Tromsfjellet (639 moh), Skorovasklumpen (935 moh), Tunnsjødalsplassen (300 moh) 

Påmeldingskort og kart får du kjøpt på servicekontorene.
PS: Husk å innta rikelig med drikke på varme dager!

PAKK SEKKEN OG DRA PÅ FISKETUR
Med Namsskogankortet kan boltre deg i 800 vann/tjern og 35 elver, og flere steder har du gode muligheter for å oppleve eventyrlig fiske, med en særdeles god kvalitet på fisken. 

Ørret er det mest utbredte fiskeslaget, men det finnes også gode bestander av Røye enkelte plasser. Kortet kjøpes enklest på www.inatur.no, men kan også kjøpes på de fleste reiselivsanlegg og bensinstasjoner i kommunen. Du kan også kjøpe døgn- og 3-døgnskort på SMS:

Døgnkort: send FISKEKORT NAS10 til 2470
3-døgnskort: send  FISKEKORT NAS12 til 2470
Skitt fiske!

KJENN LUKTA AV KRUTTRØYK
Namsskogan Jeger- og Fiskerforening (Namsskogan JFF) har bygd en flott og moderne jaktskytebane på Flåtådal, ca 1-2 km nord for Trones sentrum og Namsskogan Familiepark.
Namsskogan JFF kan tilby følgende skyteøvelser på banen;
– Sportingbane og lerdueskyting (hagle)
– Skudd mot løpende elg/bjørn
– Oppskyting/øvelsesskyting for/til storviltprøven 
– Oppskyting til offentlig godkjent bjørneprøve

Namsskogan JFF har elektronisk anvisning for skyting med rifle. Åpent hver fredag fra kl. 19.00 i juni og juli, fra og med august åpent fra kl. 18.00. For mer informasjon, ta kontakt med Namsskogan JFF v/Kåre Vik tlf. 41 46 84 00.

PS: Mulighet for bjørnetest på jakthunder i innhegning, eneste mulighet i landet! Se www.bjornetest.no for mer informasjon.

FÅ MEIRSMAK I SKOROVAS
Hva med et besøk på Skjenkestova i Skorovas? Med over 230 sorter øl fra hele verden finner du her et av norges beste utvalg. Med et hyggelig vertsskap og stemningsfullt lokale ligger alt til rette for å nyte sommeren.
Se www.skorovasmat.no for åpningstider. Har du behov for overnatting er Skorovas Turisthytte et godt alternativ.

SKOROVASMARSJEN 2-4 SEPTEMBER
Sommeren synger kanskje på det siste verset, men denne helgen vil det som tidligere år bli arrangert turmarsj, fjellvandring, kulturelle aktiviteter og innslag, utstilling(er), stoor loppis og PUB. En som garantert ikke synger på siste verset er Chand Thorsvik som spiller i kapellet 2.september. 

Kategori: Ukategorisert