test13

Namdal Bruk AS eier 713 000 daa. i syv kommuner i Nord-Trøndelag. Hovedkontoret ligger ved Namsskogan Familiepark rett ved E6 på Trones, 45 km nord for Grong. Namdal Bruk har noen av Norges flotteste eiendommer for elgjakt, rypejakt, storfugljakt, laksefiske og ørretfiske.

Ørretfiske

Vi selger flott ørretfiske i flere hundre elver og fiskevann. Dette fisket selges mest som kort og inngår i forskjellig kortordninger. Det er særlig Namsskogankortet og Grongkortet som dekker våre områder og disse kan du kjøpe på www.inatur.no.
 

Laksefiske
Vi disponerer følgende laksefiske:

Tømmeråsfossen i Sandøla er kjent for mange ivrige laksefiskere som et meget attraktivt område. Øvre nerhøla er godt egnet både fra båt og fra land. Det er 2 landkort samt 2 båtkort inkl 2 landkort tilgjengelig på hver fiskedag. Dette er fordelt på 9 dager i juli og 9 dager i august.
Trykk her for bestilling av båtkort inkludert landkort (2stk). 800 kr.
Trykk her for bestilling av landkort (1 stk). 200 kr.
 

I forbindelse med at lakseførende strekning i Namsen ble utvidet fra og med 2006, ble Seter-Namsen laksevald etablert. Seter-Namsen laksevald ligger øverst i Namsen, ca. 3 km. ovenfor Nedre Fiskumfoss (Namsen Laksakvarium). Laksefiske på dette valdet er kun mellom 01.07.11-15.09.11
Trykk her for bestilling av dagskort, 200 kr. 
 

Båtleie
Seter-Namsen laksevald har intill 5 båter til utleie. Disse kan du leie til NOK 600,- pr.døgn. Fiskekort kommer i tillegg.
Ta kontakt med en av grunneierne for båtleie.
Hallgeir Moa: 411 60 716
Merete Grøtan Sørgård: 74 33 29 27
Olav Moan: 74 33 28 52
 

Bogna i Bangdalen, Namsos
Smålakselv men med laks opp mot 10 kg.Laksen står i elva ved fiskestart den 1 juni, og smålaksen kommer som regel uka etter sankthans. Bogna er godt egnet til fluefiske,men på grunn av varierende vannstand fiskes det også med sluk og mark.
Trykk her for mer informasjon og bestilling av kort.
 

 

Lauvsneselva i Flatanger
Lauvsneselva ligger i Flatanger og har sitt utløp i fjorden vedet smoltanlegg rett nord for tettstedet Lauvsnes. Den fiskbare strekningen av elva er opptil 250 meter. 
Laksefiske foregår hele året! 
Elva er forholdsvis smal, og den passer derfor godt for de som ønsker å fiske med lett fiskeutstyr. Det er mulig å fiske både med mark, sluk og flue.
Trykk her for mer informasjon og bestilling av kort.

 

  • Tidsbestemte pakker til jaktlag som ordner alt det praktiske selv
  • Jaktpakker med guider med hunder, høgstandard overnatting og servering fra 2 dager og oppover

Storviltjakt

Namdal Bruk selger elgjakt i et område som er kjent for de store oksene og de fantastiske naturområdene nært Børgefjell. Mye av jakten foregår på teiger over 50.000 daa og dette gir muligheter for løshundjakt og naturopplevelser som bare må oppleves. Vi leier ut produkter i to kategorier:

Småviltjakt

Vi har mange store småviltterreng som vi leier ut etter litt forskjellige vilkår alt etter sesong og kvalitet. Noen leies ut til jaktlag på avtalt periode, andre selges som individuelle jaktkort. Vi tilbyr overnatting på noen av våre produkter.

Dersom du virkelig vil spisse opplevelsen bør du bestille et av våre guidede produkter med hus og servering. Dette må bare oppleves.

Klikk her for oversikt over rype-/skogsfugljakt 2011

Kategori: Ukategorisert